+382 67 815 816
                      
Single Blog Picture
Neponovljiva Avantura

Zadovoljstvo nam je predstaviti najljepši kanjon u Crnoj Gori. Četrdeset minuta vožnje od Nikšića, u centralnom dijelu Crne Gore, na obroncima Durmitora izvire rijeka Komarnica, koja stvara kanjon Nevidio. Kao i ostale planinske rijeke, Komarnice je kristalno čista i vrlo hladna. Gornji dio toka je široka dolina koja se od naselja Posćenje sužava na samo deset metara, gdje je ulaz u kanjon Nevidio.

Kroz kanjon su prvi prošli alpinisti PSD "Javorak" iz Nikšića, 1965. godine, i sve do posljednjih desetak godina to je bila privilegija samo najhrabrijih planinara i alpinista.

Ljepota kanjona je zapanjujuća. Ovaj fenomen će vas ostaviti bez daha svojim strmim liticama i ledeno hladnom vodom. Kanjon je dug 2.700 metara, a na nekim mjestima širina je samo 0,5 m. Kroz tri sata, što je prosječno vrijeme prolaska kroz kanjon, prolezi ćete ispod ogromnih gromada, skakati u brzacima visokim i po nekoliko metara, plivati kroz metar širok kanjon gdje se nebo svodi na najtanju liniju. Naši iskusni vodiči će vam pomoći preći svaku prepreku na putu, tako da, ako imate vremena, ako ste zavisnik o adrenalinu i želite da vidite jedno od najljepših mjesta u Crnoj Gori, dobrodošli ste. Nevidio čeka!